25 March 2010

Pral

Kæresten har lige hentet sine gamle legetøjsbiler hos sin mor, og så var R tabt for denne verden, jeg mener helt og aldeles VÆK, BORTE i sin egen verden af biler biler biler biler. Den knægt, han er fuldstændig forgabt i alt med hjul på.

Og så lidt pral.
Han elsker at tegne og får nogle gange en blyant og et stykke papir at skrible på. Men her den anden dag fik han fat i min pilehytte-vejledning, og stor var min overraskelse, da jeg bagefter så, at han stort set havde tegnet inden for den skitserede cirkel.
Måtte lige se om et var et tilfælde og tegnede et par cirkler på et blank stykke papir.
Og den er sgu god nok: Knægten tegner i højere grad indenfor og i nærheden af cirklen, end bare sådan tilfældigt over det hele. Jeg troede at børn i den alder bare krattede tilfældigt, men der tog jeg fejl!
Og så lige dette, det er så nuttet at han holder "rigtigt" på blyanten. Hvis han ikke lige kan få hånden til at holde den rigtigt, sidder han og vender og drejer og vender og drejer blyanten, indtil han får den til at sidde rigtigt.

15 March 2010

Ny beboer i køkkenet

Min køkkenmaskine/food processor er lige ankommet


Nøj hvor skal jeg bage og hakke og snitte!!! Jeg har ønsket mig sådan en i...nok 5 år, det er simpelthen en drøm der er blevet virkelighed. Venlig hilsen Gertrud Sand.

Nå ja, det er en Braun K3000. Sådan set bare en foodprocessor vel, men den har også en røre/mikse-skål, blender, alm. foodprocessorskål og 5 snitteblade.
Meget alsidig og ikke mindst til kun 1499,-. Hvis jeg skulle have haft en af de der fancy nogen, måtte jeg vist have ventet 5 år endnu...

08 March 2010

Den grønne forårskjole

Mønster: Ottobre Design 2/2009. Nr. 15 "Trendy Chic".
Stof: Heavy hør/viscose fra Stof2000.
Modifikationer: Syede et ekstra læg i hver side både foran og bagpå. Godt nok var det meningen, at den skulle være bred foroven, men den blev så løs at den fald af skuldrene.
Se desuden nedenfor.
Kan du anbefale mønsteret til andre: Ja.

Edit:
De pufærmer var virkelig flotte, men jeg forsvandt totalt i dem. Det fungerede virkelig ikke til mig. Men nu var der jo inderfor i pufærmerne, så jeg pillede bare pufferne af og brugte foret som ærmer i stedet:
Og på...ustrøget...
01 March 2010

Dagens genbrugskup

Det var sørme busbilletten værd! Kan varmt anbefales, og så støtter man samtidig et godt formål. 50 % rabat på alt tøj, og de har også mange andre pæne ting.

Udbyttet blev:
- 5 par bukser, 2 bluser, 3 langærmede T-shirts. Alt rigtig pænt og som nyt - 90 kr.
- 1 vuggevise-uro med lyserøde bamser - 30 kr. (R valgte den selv).

Og så kuppene:

1 stk. næsten nyt Briokomfur - 50 kr.
1 stk væghængt puslebord - 100 kr.! En lille smule slidt i kanterne, ellers i perfekt stand.