25 April 2012

Tortellini er nu ikke så slemt igen

Det var sørme lækkert! Hermed en ret der skal laves igen og igen.




Cremet tortellini med bacon og tomat
4 personer

500g tortellini
1/2 liter fløde eller et surmælksprodukt
1 dåse hakkede tomater
3-5 spsk hvidvinseddike
500g bacon
500 champignoner
4 fed hvidløg
Parmesan (eller anden smagfuld ost)
Basillikum
Timian

- Sæt vand over til tortellini.
- Skær bacon ud i medium store stykker, og steg på pande.
- Champignoner skæres i skiver, og hvidløg presses/skæres, og det hele kommes i panden til baconen.
- Lad det stå indtil champignonerne afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i.
- Hæld hvidvinseddike, basillikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra tomaterne er fordampet.
- Put parmesan og fløde i, og lad det simre på lav varme til det er jævnet, 15-30 min.
- Smag evt. til med hvidvinseddike, parmesan og urter.
- Kog tortellinierne i 5-7 min. så de er klar når saucen er færdig. Bland tortellinierne i saucen.
- Server med frisk basillikum og parmesan på toppen. 

1 comment:

Emma said...

Det lyder godt nok godt! :)