01 June 2012

Engelsk mad, når det er godt


Englænderne har en noget speciel madkultur. Men de her yorkshirepuddinger med pølser i, er faktisk helt spiselige, lækre endda - hvem ville have troet det om engelsk mad ;) - og R synes, at de er sjove. 
De smager lidt som hotdogs. Jeg overvejer at erstatte noget af melet med groft mel næste gang.

Mini Toad-in-a-hole
2 tsk.
3 pølser
1 spsk olie
4 spsk mel
1 æg
60 ml mælk
Salt
Grønne bønner (ved siden af)

Tærteforme, ramekiner el.lign. på ca. 10 cm i diameter.

- Tænd ovnen på
 220 C. Del pølserne midt over.- Pensl to små tærteforme med olie. 
- Kom pølserne i de tomme forme og ovnsteg dem i 5 min.
- Pisk mel, mælk, æg og en knsp salt sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt, til dejen er jævn.
- Tag tærteformene ud af ovnen, hæld dejen over (jeg foretrækker at løfte lidt op i pølserne, så der også kommer dej under dem).
- Kom hurtigt formene tilbage i ovnen og bag i 15 min, til dejen er hævet og gylden.
- Løsn dem med en kniv og sæt dem over på en tallerken.

Server med dampede grønne bønner med smør (og baked beans, hvis det skal være helt rigtigt).



No comments: