17 April 2013

Kyllingefrikadeller

Og sådan fik jeg min enormt kræsne søn til at spise oliven. Og han sagde endda at de smagte rigtig godt, og han er ellers ikke gavmild med kommentarer om mad ;). Og jeg tillader mig at være enig :).


Krydrede kyllingefrikadeller
450 g hakket kyllingekød
75 g græsk yoghurt (man kan også bruge hytteost)
40 g oliven uden sten
2-3 soltørrede tomater i olie
1 rød snackpeber

1 hakket løg
1 fed hvidløg

40 g fuldkornsmel
En håndfuld basilikumblade
En håndfuld persille
Lidt pinjekerner
salt og peber

- Blend oliven, tomater og snackpeber mellemfint.
- Bland det godt sammen med resten af ingredienserne og lad hvile i køleskabet.
- Steg frikadeller... ;)

(Og hvis man er doven en dag, så blandet man et glas rød pesto med græsk yoghurt og kødet...).

No comments: