02 June 2019

Sidste Me-Made-May

Her er de sidste outfits fra maj måned. 
En ganske stor del nederdele, mange A-line, med noget langærmet til, oftest enten en langærmet slimline T-shirt eller cardigan. Det er på mange måder min uniform.

Min æblekjole, som også var min prøvemodel til Basic overdelen fra bogen Sew Many Dresses Sew Little Time. 


Enkle tætsiddende kjoler i jersey er en af mine favoritter, og nu hvor jeg har et rigtigt godt mønster i form af Wiggle Dress, ser jeg mange flere af dem i min fremtidige garderobe. Min første kjole efter Wiggle Dress mønstret.

Jeg kan godt lide hvordan jeg her brugte skjortekjolen som en mellemting mellem en kjole og en cardigan. Jeg kan godt lide skjortekjolen som jeg redesignede for nylig. Men jeg er stadig ikke helt overbevidst om farven. Jeg tror jeg vil farve den sort.


Og så det for mig mest interessante: Hvad har jeg fundet ud af i løbet af maj måned om mit tøjvalg og min stil? Jeg vil ikke sige at der har været nogen monumentale overraskelser, men jeg har fået bekræftet nogle tendenser og blevet mere sikker på hvad jeg mangler i garderoben.
- Først og fremmest er jeg til komfort over alt andet. Jeg vælger simpelthen ikke det tøj, som ikke er så rart at have på. Jeg går i min kjoler i strækstof mere end jeg troede. Og det tøj i fast stof som ikke giver mig god bevægelsesfrihed det går jeg ikke med.

- Jeg mangler nederdele med vidde. Swingnederdele og den slags. Jeg elsker dem, de er rare at have på, de er flotte og de er gode til store eller dramatiske mønstre.
- Jeg skal have flere kjoler i strækstof.
- Slåomkjoler er fantastiske til mig. Stræk eller fast. De klæder mig, og så er de komfortable.
- Jeg mangler tyndt og let sommertøj. Særligt kjoler, nederdele og ærmeløse toppe.

No comments: